Årets sommerferie

I år skal sommerferien gå til Stockholm.

Jeg besøgte byen for mange år siden og har altid ønsket mig at komme der igen. Det glæder jeg mig til.

Siden jeg lærte min grandfætter at kende (for to år siden – vi er 67 og 61 år) :), så har vi fået et rigtig godt og varmt venskab, og vi har fundet ud af, at vi også kan holde ferie sammen. Og Flemming, som han hedder, er endda velbevandret i det svenske og Stockholm. Så det bliver som at have sin private guide med.

Nu kan der jo være sket  meget i Stockholm siden vi hver især har været der sidst, så hvis nogen der læser med her, ved noget, som vi bare SKAL opleve, så kom endelig med det. Vi skal være i byen i 5 dage, så lidt kan vi da nå. Jeg skal omkring Strindbergmuseet Hem & Museum, så må have udviklet sig lidt siden jeg var der dengang for knap 30 år siden. Og mon ikke Flemming kunne tænke sig at se Abba The Museum? Det tror jeg nok!

Vi tager toget fra Malmø og når vi skal hjem igen, tager vi toget fra Stockholm til Gøteborg. Det er faktisk en ret billig måde at komme frem på. Og så kan vi nyde det svenske landskab undervejs.

Så nu venter vi kun på sommer… og ferie!

2 Replies to “Årets sommerferie”

 1. Jeg glæder mig også til Stockholm turen, og det kan kun gøre det kun bedre at jeg skal rejse med en god ven som Kirsten.
  Desuden glæder jeg mig til togturen mellem Malmö og Stockholm. Da jeg boede i Malmø (2002-2008) pendlede jeg fra Malmö til København hver dag, og jeg så ofte toget til Stockholm og tænkte, at det kunne være sjovt at tage sådan en tur. Det får jeg nu muligheden for, og det glæder jeg mig også til.
  Det bliver også spændende om jeg så kan leve op til forventningerne som rejseguide, men jeg kan da starte med et par forslag. Jeg har jo noget at leve op til 😊

  http://www.bellmanhuset.se/
  Her boede Bellman i 4 år. Der har jeg aldrig været.

  http://www.storahenriksvik.se/bellmanmuseet,
  Lille udstilling om Bellman og hyggelig cafe i rigtig fine omgivelser, jeg var der i 2014.

  https://www.waldemarsudde.se/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *