Aldrig for gammel til gadgets

Der skal nok være nogen, som slet ikke forestiller sig, at sådan en gammel dame på 60 år som Fru Andersen her sidder og nørkler med gadgets og diverse apps, wifi-radio og sågar Apple Watch, De kan så prøve at læse med her og få deres fordomme justeret!

Da jeg blev netop 60 år fik jeg et Apple Watch af mine børn og svigerbørn. Og det er jeg så superglad for. Det er en daglig glæde. Vi talte meget om, hvilken model det skulle være, for der er mange at vælge imellem. Med det samme valgte jeg sportsmodellen fra. Dels er den en del dyrere, og dels er den lidt mere voldsom på armen. Det var en selvfølge, at det skulle være Apple Watch Series 2, som har GPS. Den ene af sønnerne er meget inde i sagerne og gav en god vejledning. Nu skulle jeg bestemme størrelse, – uret fås i to størrelser – urkassemodel og model og farve på remmen. Der er meget at vælge imellem og det tog noget tid at bestemme sig. Det endte med denne model:

Urkasse i guldfarvet aluminium og betongrå rem

Og hvad kan det så? Det er det spørgsmål, jeg oftest får, når jeg viser det frem. Spurgt med et lille drys ironi der nok indeholder tanker som: hvad vil du dog med det? Måske fortryder nogen, at de har spurgt 🙂 For som regel får de en længere demonstration. Nogle er interesserede og bliver imponeret. Andre spørger ved det først ophold i min talestrøm: Kan du også se, hvad klokken er?

Her er der ikke nogen til at stoppe mig, så her kan jeg bare blive ved. For uret kan rigtig meget. Mange af de Apps jeg har til Iphonen kan også bruges på uret. Fx Wallet – så nu behøver jeg ikke slæbe printede billetter med i tasken mere, og jeg kan bare tjekke ind i  lufthavnen med mit Apple Watch. Jeg vil fortælle meget mere om uret en anden dag, Men før jeg slutter i dag,  vil jeg lige fortælle om en lille glæde, jeg oplevede i dag, her et halvt år efter, at jeg fik uret:

Jeg har en anden Gadget i min bolig, som jeg er meget glad for. Eller rettere to. Jeg fik en Bose højttaler af mine søskende, da jeg blev 60 år. Model Bose Soundtouch 10. Jeg fandt ud af, at hvis jeg købte en mere, kunne de sættes op som stereohøjttalere. Det gjorde jeg, og nu har jeg en anlæg som trådløst kan modtage internetradio, afspille fra mine musikbiblioteker på min Mac og streame fra Spotify. Og ved I hvad? det hele kan jeg styre fra mit Apple Watch! Bose højttalerne kan iøvrigt også tilkobles via bluetooth, hvis jeg vil spille en CD på mit eksterne CD/DVD drev til Mac’en

Så enkelt kan et stereoanlæg være – to højttalere! Resten foregår i luften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *