Berlinerdage

Her i efterårets to første måneder, oktober og november, har jeg taget ophold i Berlin. Den 29. november går det igen hjem mod Aalborg. Tilbage til hverdag og job.

Sådan et brud i den daglige trummerum kan jeg varmt anbefale alle. Og selvfølgelig kan jeg også varmt anbefale Berlin som mål for sådan en mind-wellness ferie.

Det er ikke alle dage jeg kun er mig selv, jeg har haft og får endnu et besøg af gode venner og familie hjemmefra. Det har været en fin vekslen mellem “all by myself” og “good company”.

Nu hvor der kun er 10 dage tilbage af min ferie/orlovs periode begynder jeg så småt at pejle ind på, at der kommer en hverdag igen. Men hvor har det været skønt at have alle disse morgener, hvor jeg langsomt kan komme igang med dagen. Høre radio, god tid til morgenmaden og til at skrive det daglige indlæg til bloggen www.berlin-nyt.dk. Og til at sidde og planlægge, hvilken oplevelse jeg vil give mig selv i dag. Museumsbesøg, koncert, biograf, en tur i boghandlen eller blot en tur i byen. Samvær med venner og bekendte. Tiden har budt på noget af det hele og der er mere i vente.

Ikke mindst den store fest i anledning af 25 års jubilæet var jo helt fantastisk at få lov til at være med til. Men også bare det at være i sådan en by, der har så meget at byde på.  Hvor har jeg nydt det og nyder det stadig.

Under sådan et længere ophold er der selvfølgelig også hverdage, hvor der skal vaskes og gøres rent. Og sådan en er der i dag. Derfor skriver jeg ikke mere nu, men vender tilbage om et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *