Har I opdaget den?

Jeg har lige genopdaget Filmstriben!

Gennem folkebiblioteket kan man streame film hjemme. Jeg har fået tippet en gang for længe siden af en veninde, men så kom jeg væk fra det igen.

I den her tid har jeg en gang imellem brug for at få tankerne lidt afledt, så er det dejligt at kunne finde en film og sidde at se. Jeg streamer på min telefon og sender det gennem Apple TV på fjernsynet. Det fungerer ret fint.

Nu sidder jeg netop og hygger mig med en dokumentarfilm  med koncert fra Store Vega med Niels Skousen og band fra 2011. De er nogle gamle hippier, men de kunne og kan skrive og spille nogle gode sange. Peter Ingemann, Tømrer Claus og Stig Møller er med.

Anden del af koncerten skifter stil. Så får vi numre fra Skousens nye album og med unge musikere bag sig på scenen.

Jeg synes rigtig godt om Niels Skousen. Hans tekster er tænksomme og gode samfundskommentarer. Han giver alt – og næsten også mere – end han har i sit gamle liv. Det er fint.

Download appen Filmstriben. Opret en profil. Find en film du vil se. Lån filmen ved at bruge dit lånernummer og pinkode til biblioteket.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *