Hjemme fra London

Nu er det snart længe siden, jeg og min søn kom hjem fra turen til London.

Det var 16 år siden jeg sidst havde været i London, og meget havde nok forandret sig. Men det var nu så længe siden, at jeg næsten ikke huskede noget derfra. En ting kunne jeg dog huske: Det imponerende syn, der møder en, når man stiger op ad tuben ved Westminster stationen. Tårnet med Big Ben, der rejser sig som et kæmpe foran en. Det var den sidste dag vi var i London, og min søn syntes vi lige skulle derind omkring. Det var også sjovt at se, og man opdagede jo, at dette sted nok er der, hvor alle turister bare skal have været. Der var vildt mange mennesker der. Og imponerende var det.

Så skulle vi også lige runde Harrod’s inden vi skulle forlade byen. En flot forretning, ja. Men ikke et sted jeg blev fristet til at tage tegnebogen op af lommen. 200 kr. f.eks. for en frokostpizza. Det var nok lige “i overkanten”, som min søn sagde. Men sjovt at se den flotte butik, hvor man efter sigende skulle kunne købe alt. Min søn havde tænkt at spørge efter en giraf, men han gjorde det ikke. Han kunne dog godt have købt en, for de havde tøjdyrsgiraffer i naturlig størelse – Steiff, naturligivs. Vi kiggede ikke engang efter, hvad prisen var.

IMG_2310

Vi nåede også at se Tower Bridge, the Shard, at være på sejltur på Themsen, at være på pub og spille Trivial, at være til kirkekoncert og høre Bachs Johannses Passion, at gå tur i Hyde Park og at få rundvisning i Royal Albert Hall. Foruden hyggestunder på caféer og restauranter selvfølgelig. En dejlig tur, som jeg siger tak til Robert for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *