Min Berlin side

Jeg skal ikke lægge skjul på, at min yndlingsby er Berlin. Det er så meget min yndlingsby, at jeg jævnligt skriver om, hvad der er at opleve i Berlin, hvad der er om Berlin i film og i bøger.

I højre sidepanel lægger jeg et link ind til berlin-nyt.dk, som min Berlin-blog hedder.

Efter at jeg er stået af Facebook bliver det lidt vanskeligere at nå ud til mange, det er jeg klar over. Men jeg ved også at mund-til-mund fungerer endnu. Og at Berlin-rejsende nok skal finde min blog. Jeg har en skare af trofaste læsere der, og de er – viser det sig – heller ikke afhængige af, at berlin-nyt udkommer på Facebook. I øvrigt kommer berlin-nyt på twitter, så der er lidt spredning på de sociale medier endda.

Et blik mod Gedächtniskirche en lun sommeraften i Berlin. Set fra Tauenzienstrasse. Foto: Kirsten Andersen
Et blik mod Gedächtniskirche en lun sommeraften i Berlin. Set fra Tauenzienstrasse. Foto: Kirsten Andersen

Kig ind på berlin-nyt engang imellem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *