nrk2 om lørdagen

Et godt tip til TV-kiggeri lørdag aften: nrk2 – altså Norge 2 sender ofte rockmusikudsendelser lørdag aften. I aften har jeg siddet og set en hyldest udsendelse til Paul McCartney i anledning af hans 70 års fødselsdag på mandag den 18. juni.

Først var der en film om Beatles’s tur til USA i begyndelsen af 1960’erne. Et filmhold har fulgt dem på hotelværelser og på togture. Et herligt tidsbillede, som vækker fjerne minder i glimt fra en tid, som jeg ikke er gammel nok til at huske i detaljer.

Derefter en film om Paul McCaertneys deltagelse i den store koncert i New York i 2001 efter terrorangrebet på World Trade Center. Han var i byen, da det skete og ønskede at være med på koncerten. Her ser v ham møde f.eks. Billy Joel, Eric Clapton, Elton John, Billy Clinton sågar. The Who spiller også på  koncerten og Paul McCartney fortæller stolt flere gange, at det er Ringos søn, der er trommeslager i det band. Det får mig til at tænke på filmen om George Harrison, hvor han fortæller, at The Beatles var som en familie. Det fornemmer man også her.

Så hold øje med nrk2 om lørdagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *