Sådan…tager man luften ud af en folieballon!

Da jeg selv havde svært ved at finde ud af det, tænker jeg, at det har nogle andre nok også: det at få luften ud af de her folieballoner, man kan købe, som er bogstaver og tal m.m.

Da min far blev 90 år her i  juli måned, synes vi at vi ville pynte op i hans stue på plejehjemmet, og jeg havde købt et 9-tal og et nul i guld folie.

Det er nemt nok at puste luft i ballonen med det lille sugerør, som er med. Men da jeg ville have luften ud og tænkte, at den skulle nok samme vej ud, som den var kommet ind, da fik jeg problemer. Det var ikke så ligetil. Jeg måtte ofre nullet for at se, hvordan det så ud inden i.

Det hjalp ikke i første omgang. Jeg måtte ty til at søge på nettet. Søgning på dansk gav ingenting. Så søgte jeg på engelsk, og så kom der en vejledning på youtube, som en eller anden venlig sjæl har lagt op. Det hjælper altid med en lille film til instruktion.

Det viser sig, at man skal bruge et længere sugerør end det, som er med i pakken. Så fik jeg reddet 9-tallet.

Der er heldigvis længe til, at jeg får brug for det til mig selv ….men da det nok er et 6-tal jeg har købt, selv om pakken indikerer et 9-tal, så kan det jo bruges sammen med både 2-, 3-, 4-tal og så videre nogle år endnu til både mine søskende, venner og mig selv. Så godt det blev reddet 🙂

Det blev en rigtig hyggelig fødselsdag for far på plejehjemmet. Og i går, hvor jeg besøgte far sammen med mine børn og svigerbørn fortalte han dem stolt, at der nu havde været fødselsdag for ham tre søndage i træk. Det er dejligt at han i sin demens oplever og husker sådan nogle positive ting. Om det så lige ER tre søndage eller bare fødselsdagsbesøg som sådan, det er jo fuldkommen lige meget. Han glædede sig over at blive fejret og få besøg, det er det væsentlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *