Sov godt!

Ja, det siger vi tit til hinanden. Og mener det helt bestemt også, at vi ønsker hinanden en god søvn.

Men desværre er det ikke altid at ønsket bliver opfyldt. Der er sikkert mange andre end mig, der oplever søvnløse nætter. Jeg hører i hvert fald indimellem mine venner fortælle om problemer med at falde søvn eller med at vågne tidligt. Selv oplever jeg nogle nætter, hvor jeg nærmest ikke får sovet.

Dagen ovenpå sådan en nat er det ikke nemt at få til hænge sammen. En del af problemet med at sove er nok også, at man om natten når det punkt, hvor man ved, hvor svært det bliver dagen efter.

Mange har sikkert også forsøgt at gøre det ene og andet ved det. Lade være med at drikke kaffe om aftenen. Lade være med at se for meget og dramatisk TV. Lade være med at se på sin smartphone (hvad der nok er meget svært at lade være med for de fleste).

Den ene af mine sønner er psykolog og selvstændig praktiserende i København. Han har i sit virke meget fokus på søvnproblemer og deltager løbende i internationale konferencer om søvn. Den 26. maj kl 17 afholder han Salon – sov godt efter fyraften. Han fortæller om, hvordan man kan få en bedre søvn. Foredraget støtter ydermere med viden og gode råd til en bedre nattesøvn og forhåbentligt mere energi og livskvalitet. Se mere om Salon – sov godt efter fyraften her.

Søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *