Store forandringer

Bloggen Andersenssalon.dk har desværre været væk et stykke tid. Det skyldtes noget kludder med mailadresser og DK Hostmaster, men nu er bloggen genaktiveret. Og godt for det, for der er sket store forandringer siden sidste indlæg.

Min lejlighed i Aalborg blev solgt efter kun seks dage på markedet. Så gik jagten på en bolig i København rigtig løs. Der kom et pletskuld i maj, hvor min søn fik øje på en andelslejlighed på DBA. Da jeg skulle til København til Elton John koncert dagen efter, passede det med at jeg kunne se lejligheden. Den har jeg nu købt, og i en af de første uger i juli bliver mit habengut flyttet til Kongens Lyngby, hvor lejligheden ligger. Det er virkelig skønt, at jeg nu ved, hvor jeg skal bo, når jeg til september er færdig med at passe mit arbejde i Aalborg.

En anden stor forandring er, at min far døde den 4. juni. Det var et langt og slidsomt 90-årigt liv, som randt ud. Men også et musik-fyldt og glad liv, som mange har haft glæde af ud over min far selv. Det var også et liv fyldt med kærlighed og hengivenhed både fra og til min far og hans familie og venner. En stor flok havde heldigvis lyst til at komme og hjælpe os med at tage afsked med ham til hans bisættelse den 12. juni.

Samme dag, den 12. juni blev mit nye barnebarn også født. En lille sød dreng, Hubert, som jeg glæder mig helt vildt til at skulle være farmor for. Så nu har jeg to små børnebørn i København, og snart kommer jeg tæt på dem og kan rigtig lære dem at kende. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Men først er der flere flyttekasser, der skal pakkes, og mange andre praktiske ting, der skal ordnes. Så den nærmeste tid bliver også en travl tid. Der er faktisk ikke så meget, der er, som det plejer at være. Det bliver en tid med travlhed og store forandringer, men heldigvis er der så meget glædeligt at se frem til.

Der er også en ny musikvideo at høre – og der er ikke så meget andet end Albertes Lyse nætter, der passer i denne tid. Det er så smuk en sang.

Sådan ser der ud, hvor jeg skal bo i Kongens Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *